hög standard

 
Torsdag. Slutade tidigare än vanligt.
Plånboken blev lite tunnare, påsarna lite tjockare.
Betraktade några från Södra som nollades på Götgatan.
Övade med bandet inför den akustiska spelningen imorgon.
Den här helgen kan nog bli riktigt bra. Min magkänsla säger så i alla fall.

bite our tongues until it's too late

 
The Darkness spelas oavbrutet.
Jag firar min första lön genom att belöna mig med en kjol från American Apparel,
och en vit spetsklänning från Beyond Retro.
Bor för det mesta hos min gammelmorfar, uppe på tredje våningen.
Ett litet rum med snetak och kala väggar.
Men jag trivs. Jag trivs mer än någonsin.

tillbaka

Det bor en fjäril i mig som kittlar mig i magen. Ett leende leker på mina läppar. 
Hjärtat tickar lite snabbare. Känslan, det var längesedan. Du är hjärtligt välkommen.

Jag har träffat Lady Gaga

Hej, här kommer ett långt inlägg ang. Lady Gaga-konserten som jag ska försöka att göra så kort och otråkigt som möjligt.
Jag, Edvin och Simon anlände till Globen-området 22:30 på torsdagen. Vi hade nummer 11-13 och efter den första konserten så kom även Adam. Sov utomhus i regnet och även några timmar i parkeringshuset.
På morgonen fixade vi oss. Det var ju "dress to ball" liksom, så jag såg ut såhär:

Det enda bra med min duschdraperiklänning var att den skyddade mot regnet, hahah.
Under tiden jag satt och sminkade Adam och Simon så försökte vi komma på vad för slags present vi skulle slänga upp på scenen. Även om chansen är minimal att komma backstage så kan man ju inte låta möjligheten gå till spillo.
Alltså fyfan vad jag älskar min hjärna ibland, just saying. Från ingenstans så fick den idén att: "Men ey. Vi köper en engångskamera och tar bilder på hur våran dag har sett ut, så sparar vi den sista bilden till Gaga."
Så det var så det fick bli. Vi köpte en blommig låda att lägga kameran och ett kort i. På lådan skrev vi även ordet "whore" i skrivstil. Lite fint sådär :-)
Vi hamnade längst fram i monster pit och jag hann till och med köpa en jättefin tändare innan! Konserten drog igång med Lady Starlight och The Darkness och alltså... När jag ser riktigt fett asmusikaliska människor blir jag så jävla glad. Seriöst. Det bandet. Den sångaren, vafan. Jävlar i min låda vad bra de var!
Sedan kom Lady Gaga och jag vet inte vad som hände med mig, jag fattade inte att det var hon.
Hon kom ju inridandes på en låtsashäst och hade en väldigt täckande mask så jag bara stod rakt upp och ner och glodde.
Det var inte förräns under "Born this way" som vattenfallen kom. Herregud, vad jag grät. Och jag grät. OCH JAG GRÄT. Hon var det vackraste jag någonsin sett och hon såg så lycklig  ut tillskillnad från under Monsterball. Jag kände verkligen vilken stark person hon är. Under "Bad Kids" är tanken då att alla fans ska slänga upp alla enhörnningar, flaggor, brev osv. Jag skulle slänga upp det här jävla paketet och tänkte att om jag failar det här, då är det kört för oss alla. ALLA MINA VÄNNER KOMMER ATT HATA MIG, SÅ. Så jag slängde den framför henne när hon gick förbi mig och hon tog den inte. Mitt hjärta sjönk till magen och jag kände bara att det här är typ samma fail som jag gjorde på MCR-konserten, då jag kastade halsduken på en fotograf istället för upp på scenen.
Ah, det är väl ingen idé att jag förklarar i all oändlighet vad som hände sedan. Här har ni en film(starta vid 5:10):
 

Ja, ni hör ju hur jävla mycket vi skriker. ALLTSÅ SOM JAG GRÄT.

Sedan så satte hon sig vid motorcykel-pianot och började spela "Hair" och "Princess Die". Jag hade knappt någon luft kvar och jag grät så otroligt mycket för att det var så fint. Hon tittade ner på oss och sa något i stil med; "Don't cry, darling." Efter "Princess Die" så tar hon en tiara går ner till scenkanten och ger den till mig. Alltså. Jag börjar typ gråta bara av att skriva det här (väldigt olämpligt eftersom jag sitter i skolan). Den bilden kommer jag föralltid ha i huvudet. Hon hon går ner på scenen och sträcker fram tiaran. Alla hundra händer som försöker ta tag i den och hur hon speciellt ger den till mig. ÅH GUD SNART GRÅTER JAG IGEN.

Efter konserten så följde vi någon ur Gagas amerikanska team och backstage så stod vi nervöst och väntade. Hälsade på Lady Starlight och sångaren från The Darkness. Vi fick vänta i en och en halv timme på henne, sedan träffade vi henne i vad som kändes som fem minuter (tror det var tio). Vi kom in till hennes rum och hon satt där i sin säng. Hon frågade om vi ville sätta oss bredvid henne och alla satte sig ner jättesnabbt och jag stod där som ett fån och ba: FACK NU FÅR INTE JAG SITTA VID HENNE, BRA!!! Så bara, helt underbar som hon är, klappar hon framför sig så jag sätter mig nästan i hennes knä och jag känner hur hon stryker mig på axeln. Mitt hjärta klappade i hundraåttio och det enda jag kunde tänka på var: GRÅT INTE FÖR I HELVETE, GRÅT INTE!!! Sedan känner jag hur någon petar mig jättemycket på min andra axeln och först tror jag typ att det är Gaga så jag tänker inte så mycket på det. Eller. jag kunde knappt tänka klart. Det visar sig att det är någon ur teamet som vill att jag ska flytta på mig. Skymde tydligen Gaga :( Därefter får vi ställa lite frågor och Adam ger henne ett usb-minne med sina filmer på. Tbh, kommer jag knappt ihåg vad vi pratade om och vilka frågor jag ställde. Jag kommer ihåg att hon hade världens finaste hår och att hela hon var så vacker. Jag kommer ihåg att en tjej frågade om hon gillade DIsney, och hon svarade att hon inspireras jättemycket av vad prinsessorna i Disney har på sig. "Today I'm a little bit of Anastacia and Jasmine", sa hon. "Yeah, your jewelry are really Anastacia", sa jag eftersom hon hade på sig typ diamanthalsband och grejer. "I know right?", svarade hon OCH JAG HÖLL PÅ ATT KISSA PÅ MIG FÖR ATT JAG FAKTISKT HADE EN KONVERSATION MED LADY GAGA HERREGUD.


Sånahära saker är sånt som inte händer en. Det var en dröm och jag förstår det fortfarande inte.


RSS 2.0