dress of my dreams



Min nya kärlek från Urban Outfitters. 429 riksdaler på rean.


problem i paradiset



Jag blir så arrrg! För det första jättemycket problem med och sova. Går och lägger mig klockan tio, men vaknar sedan mitt i natten och så tar det en stund och somna om. Jag avskyr det! Jag blir så trött och otrevlig mot allt och alla dagen efter då. För det andra har jag fått reda på att min första danskurs på Lasse Kylers är samma dag som Oskar Linnros spelning på Gröna Lund. Jag har gått runt och sett fram emot det sedan april/maj! För det tredje (!!!) har mina braiga hörlurar gått och lagt sig i kistan. Sacre bleu, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dem!


tips för godissugna



Jo, med äpplena jag plockade tidigare så påbörjade jag ett litet hemmagjort godis. Supersimpelt och jättegott! Man kärnar bara ur äpplena, skivar sedan i så tunna skivor man klarar av och trär därefter ringarna på stänger. Låt det sedan torka någon vecka eller så. Tills de ser bra ut, helt enkelt. Mycket godare och bättre än de torkade äppelbitarna som man köper i äckliga, packade påsar; inga E-ämnen eller läskiga medel!


You and I







Jag tog lite nya bilder för några dagar sedan. Hoppas ni tycker om dem!


vilda äpplen



Jag och familjen gav oss ut i skogen efter kantareller men hittade bara några få. Efter en jobbig promenad i skogsterräng fann vi slutligen vägen. Längst vägkanten stod ett par fina äppelträd som bara väntade på oss. Så istället för att fylla korgen med svampar, fyllde vi den med äpplen.


I believe in the enemy



Jag sitter för stunden och kollar igenom Urband Outfitters' homeware och det är skönhet rakt igenom. Vill bara gifta mig med alla deras produkter och jag vet inte vad! God created this, I swear. Okej, nu ska jag sluta innan jag börjar helgonförklara döda ting och blir klassad som tokig. Ska nog spendera resten av kvällen med min kära vän Sims och kanske se Water for Elephants. Adjöken.


mer rödbetor åt folket!



De är nästan rosa, nyttiga och goda. Kan det bli bättre? Efter att ha lagat borsjtj har jag blivit som tokig i dessa små kreaturer. Därför bestämde jag mig för att gräva ner några små frön i jorden för att sedan hoppas på ett par goda, egenodlade rödbetor. Funderar på att odla mer, såsmåningom. Ska det vara husmanskost så ska det vara husmanskost (mer bonde än såhär kan jag inte bli)!


svart och vitt








Bakom kameran: Agnes Dahlbeck
Framför kameran: Sofia Boström & Rebecca Groth


vilket blåbär



Jag och mamsen var ute och plockade blåbär idag. 1 ½ liter blev det. Det blev blåbärspaj av det!


Lite nytt









Idag tog jag tåget in till sthlm med Agnes för att fynda! Ljuslykta & chai tea; indiska, 40 & 39kr. Något konstigt kanel te från ÖoB, 15kr. Topp; Weekday, 40kr. Anteckningsblock; lagerhaus, 19kr.
Tyget i bakrunden på den andra bilden är - for your information - ett av de två överkast jag fyndade på loppis häromdagen för 80 kronor! Jag gillar det verkligen.


Katastrof

Anledning till mitt inaktiva bloggande beror på mina resor upp och ner i landet. Först Skåne, sedan Norrland. Jag har haft det bra, Norrland slog definitivt ut skåneresan för där uppe hade jag två superfina blondiner att umgås med.
Jag vill helst inte fortsätta prata om hur bra jag har haft det i det här inlägget. Jag vill dedikera detta inlägg till alla offer i Norge. Jag hoppas att ni vilar i frid. Det som hände där är helt ofattbart och jag kan fortfarande inte förstå hur en människa - ensam - är kapabel till att döda nästan hundra personer. Att någon kan vara så otroligt ond och vilsen att den kan släcka så många liv, utan att visa ånger. Hur blir någon så ond? Steroider är väl - i det här fallet - en liten del av svaret. Dum i huvudet är vad du blir, tillslut.
Jag hoppas någon förbannad spöar upp dig i fängelset, Anders. Kärlek kommer du inte få i alla fall.


RSS 2.0