ey bree walla oui



Haha, fråga inte om rubriken. Jag är för trött för att komma på något vettigt. Om fem timmar och fyrtio minuter sitter jag på en buss, fylld med underbara personer, påväg till la France! Vi kommer att åka igenom Danmark och Tyskland så det kommer nog bli ganska fett! Jag har laddat med musik och i handbagaget kommer jag att ha kemi- och matteboken (åh, yes livet?). Så går det när man är borta från skolan i tre dagar. Blir spännande att se hur mycket jag faktiskt kommer att göra. Nåväl, önska mig lycka till!


Mickey Mouse jacket





Köpte denna i Paris för 35 € tror jag. Coolest. Shit. Ever.


Tips på bra album



Från vänster till höger: The used - Artwork, Bon Iver - Bon Iver, Simon&Garfunkel - Sounds of silence. För alla er musiknyfikna. Här har ni både nytt och gammalt, gott och blandat (heh det rimmade).


you must earn their empathy







I bilden fick vi en fotoläxa och jag beslutade mig för att tvinga ut min syster i kalla skogen med nunan nertryckt i en gubbluktande gasmask (förlåt Benjamin). Det var jobbigt och lillasyster ville inte vara med, så efter några hyfsade bilder gick vi hem och jag belönade hennes tålamod med varm choklad. Bilden jag använde till läxan är ingen av de tre ovanstående. Jag kanske laddar upp den någon annan dag.


be calm



Jag känner hur Mr. Cold närmar sig, knackar på mina bihålor innan han drar in utan tillåtelse. Jag vill inte bli sjuk. Jag orkar inte bli sjuk. Jag har inte tid att bli sjuk. Kemi prov på onsdag. Dans på onsdag. Visst, kanske inte livsnödvändigt men jag har missat för mycket. Och på lördag drar jag till Frankrike, igen. Bussen går på morgonen och jag antar att vi åker via Tyskland för att så småningom anlända till Taizé. Sedan kommer jag tillbringa en vecka vid något kloster tror jag, haha. Inaktivitet, here we go!


I'm a skeleton



Fick hem världens mysigaste kigurumi idag. Den är jättevarmt och gjort i något flis liknande material. Hela skoldagen har jag bara längtat efter att gosa i den framför teven. Jag har beställt den från http://www.kigs.co.uk/ och den kostade under 600 kronor. Det finns flera olika motiv och leveranstiden ligger på ungefär 1-2 veckor.


Rabbit Heart (raise it up)







Katten släpade in - otroligt nog - en hare som jag sedan passade på att fotografera.


Parisresan i fler bilder





Haha, jag bad mina kära vänner att ge mig en typisk fransk, förförisk blick. Jag tycker nog att de lyckas riktigt bra!







Och jag avslutar med en bild över Paris, tagen tio tusen meter upp i luften. Breath taking.


Vive la Paris

Kom hem från Paris i torsdags! Här kommer lite bilder.

























De är alla bilderna jag hinner med just nu, haha. Laddar upp flera imorgon.


söndagskväll


 
Söndag - vanligtvis pluggdagen i veckan - bestod idag av bullar, kakor och att öva på stämmorna till körresan. Dubbelkolla packningen, ladda ner musik (det blev lite Fun., The pretty reckless, You me at six's senaste skiva och Bon Iver) och så vidare. Jag sitter nu med hela huvudet i hårinpackningen och vill inte gå och lägga mig. Känns så knäppt att göra det när man måste gå upp klockan fyra, men morgondagen kommer bli väldigt lång så det är väl bäst att krypa ner i sängen snart. Om tolv timmar är jag i Paris, god natt!


snart där



På måndag drar jag till Paris på körresa, mina kära vänner! Aaah, jag kan inte fatta det! Förbereder resväskan och laddar ner massor med musik till iphonen. FETT.


skiss

Något jag rafsade ihop under matten idag. Blev verkligen "fuq u geometri, I'm paintin' some aliens instead". Ska göra den lite nogrannare så får vi se vad det blir av med det. Nu är jag törstig, ska ta ett glas vatten.

tråkig



Jag har seriöst byggt bo i den här tröjan. Världens mysigaste. Den luktar parfym, brandrök och läger. Ja, det var läger i helgen. Jag älskar läger. Man träffar massor med härliga människor, leker lekar och bara umgås - något jag gjorde i helgen. Det bästa är att det bara är lite stelt i början - knappt det - men efter en lek eller två kan man dela saliv (...typ). Nej, men de nya personligheterna på lägret var underbara och jag hoppas verkligen jag träffar dem igen. Tog gjorde jag bort mig lite genom att krossa en fönsterruta, men... det behöver jag inte ta upp här.


RSS 2.0