ursäkta min franska



Aaah, jag är så otroligt stressad och så otroligt taggad! Paris om knappt tre veckor. Jag säger då det, det kommer bli hur bra som helst! Jag fick även reda på - jag tror det var förra veckan - att jag minsann skulle sjunga solo också! En fransk låt... och jag som inte ens kan franska! Så nu sitter jag här framför google translate och övar på min nasala "ä" och "öu". Haha, det låter förjävligt. Önska mig lycka till!


gryningspyromanen



Favoritbilden på lillasyster. Hon har ett slags djup i blicken och det ligger något androgynt över hennes utseende. Jag gillar det, hon är breathtaking.


i andra hand

Igår åkte jag med mamma till en second hand i Upplands Väsby. Här nedanför kommer lite av det vi köpte. Dock glömde jag att fota de superfina tallrikarna vi köpte på oss hem, men jag lovar att visa bild på dem senare!







Jag avslutar med en bild där jag står som mannekäng i en av alla second hand fynd. Har även censurerat min bittra söndagsnuna med hjälp av en Musse Pigg-mask, istället för att kludda lite osmakligt i paint.


höstsvamp


Veronica Maggio



Åååh, såg Veronica på Gröna Lund i fredags och det var underbart! Har hört jättemånga säga att hon är dålig live och excuse me, I beg to differ. Hon fick hela Grönan att dansa och gunga. Jag kommer var såklart den som fick folket att hoppa mest, och ivern blev ännu större då fyrverkerierna lyste upp hela himlen. Septemberkvällen var perfekt för att efter konserten, promenera till t-centralen med vännerna och jag mådde feeett. Ja, fredag var fest.


jättekort



Måste bara säga att jag tycker min syster är supermodig som, på eget initiativ, ville klippa av sig nästan allt hår. Ett plus är ju att hon även passar jättebra i det.


3for2



Sötaste trosorna från H&M.


kissing and running



Egentligen borde jag fokusera på labrapporten och fördjupa mig i livsmedelskemi, men eftersom hela helgen bara var plugg, plugg, plugg, så har jag ingen ork alls! Fan, jag vill bara sova, äta glass, träna och älska, medan min vinylspelare spelar allt från franska melodier, till engelsk rock n roll, till svensk punk. Jag vill skapa musik med mitt band i den pyttelilla lokalen vi repar i (jag vet ärligt talat inte om man kan kalla det för lokal ens, så liten är den), och jag vill vara äckligt kreativ! Men nej, istället måste jag lägga all min hjärnkapacitet på meterlånga mattetal, någon Pythagora och vad i helskotta hans sats nu innehöll! Jag är en av alla hundra tonårssjälar som sitter instängd dagarna ända, och ser drömmande ut genom fönstret. Jag har - som så många andra - ett naivt tonårshjärta som bankar och vill ut. Ett hjärta som skriker: "ÄLSKA MIG, VEM SOM HELST". Kissing and running, kissing and running away.


uppgraderar mig



Asdfghjkl. Plötsligt händer det - låtsaspappan gör det möjligt.

black_eyes



Lillasyster Frida framför kameran, storasyster Rebecca bakom.


anxiety



Kära bloggen. Jag har gått ut i krig med mig själv, mot mig själv. Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad jag ska ha för åsikter. Det är synd att jag är så negativ nu eftersom det går ut här. Jag vill skriva en positiv och glad blogg, men för att klara det måste jag bli nöjd med mig själv. Jag jobbar på det, säger jag bara.


the umbrella academy







För er serietidnings intresserade där ute så har jag världens bästa tips till er; The Umbrella Academy. Den handlar om sju barn som föds med superkrafter, växer upp och räddar världen osv. Gillar du superhjältar gillar du garanterat denna. Haha, jag låter som någon från TV-shop, BUT IT'S TRUE. Bättre serie har aldrig skådats!


thank you for the coffee



Hallå mina kära vänner! Vill ni veta något kul? Om några veckor åker jag med min klass till Paris på körresa. Någon vecka efter det ska jag ner till Frankrike igen - till Taizé - på konfaledare-läger. Aaah, jag är så himla glad över att det blir Frankrike för mig tre gånger i år! Jag är inte den som brukar åka utomlands, men i år minsann är jag värsta travelern!
Idag på musiken fick vi vårat ABBA-medley (en utav alla tusen låtar vi ska sjunga i Frankrike). Jättekul att också få sjunga något som inte klassiskt, även om jag uppskattar gott o blandat. Den fina koppen som befinner sig i min hand på bilden köpte jag idag för ynka tretton kronor. VÄRT!


fredrik&rebecca









I can't steal you like you stole me



Jag tänkte: "Nu ska jag minsann göra ett kick-ass inlägg!", men så när jag skulle börja skriva så visste jag bara inte hur jag skulle börja. Det brukar vara svårt att börja och avsluta något. Mellantinget flyter oftast på. Som t.ex nu i svenskan ska vi skriva en novell, och följa en såkallad "skrivarprocess". Mitt problem är inte att jag inte kommer på något. Nej, tvärtom. Mitt huvud är fullt av fantasier som snurrar runt och som gjort det sedan jag var en liten plutt. Mitt problem är att jag får beslutsångest och inte vet vilken av alla dessa udda idéer jag ska välja. Eller så blir mina visioner alltför komplicerade för att kunna utföras. Alltid alla dessa förbannade i-landsproblem!
Även i bilden ska vi tillverka något extraordinärt (självfallet, det är ju bild!). Under första bildlektionen hade jag så många funderingar om vad jag ville göra; något storslaget! Sedan sa bildläraren att temat var "JAG". Då stannade min tankeverkstad och såhär tre dagar efter är jag fortfarande nojig över vad jag ska göra. Inget jag vill göra är så väldigt relaterat till mig själv. Nåväl. To be continued...


RSS 2.0