Nu får ni ta och skärpa er

Jag blir faktiskt riktigt förbannad på vissa människor. Människor som inte kan lyssna och visa respekt. Jag har gått i musikklasser sedan fyran (Väsbys musikklasser, bytte i åttan till Adolf Fredrik), för att jag älskar musik. Jag älskar att sjunga all sorts musik, från klassiskt till modernt. Jag älskar att sjunga i stämmor och känna att det faktiskt låter bra. Sen så finns det ju dem som inte känner direkt samma sak. Folk som under musiktimmarna sjunker ner på stolarna och mumlar texten. Och visst kan jag förstå om man har en dålig dag och så, men när det ständigt upprepas så beror det inte på att man vaknade på fel sida. I min förra skola hade inte majoriteten av eleverna världens största engagemang, så givetvis såg situationen annorlunda ut där än på Adolf Fredrik. Intagningsproven var inte så hårda, alla som kom in hade inte den där superrösten osv. Så när jag började på Adolf Fredrik (där kraven är högre) förväntade jag mig mer än den nonchalans jag hade varit inblandad i tidigare. Och ja, disciplinen är högre och intresset större på Adolf Fredrik, men fortfarande så finns det de som inte bryr sig alls. Och det gör mig arg. För det finns så många som skulle vilja ha chansen att gå i en sådan skola med så många begåvade människor, men deras chans slösas bort av slappa tonåringar. Tänk på alla begåvningar som inte kan få en plats i en musikklass för att någon ointresserad tar deras plats. Så sträck på ryggen, plocka fram den där respekten ur fickan och var tacksam för det du har. Det var allt för mig, tack.


Dagens





Hade på mitt detta idag, +ett par jeansshorts över strumpbyxorna såklart men det är snyggare utan dem, tycker jag. Har ju inte heller världens bästa kamera som ni kanske ser, men bilderna får duga! Kapade även av håret alldeles nyss. Orkar inte ta en bild nu, men det kommer så småningom!


"... in the best damn dress I own"



Ville bara slänga upp världens finaste klänning som jag hade på mig på senaste konserten. Farmors gamla balklänning från USA. Förutom min lite för lilla byst så sitter den perfekt! Femtio år gammal och knappt en skråma, se där!


sing it for the world



Igår hade Give them a riot sin första spelning. Alltså, jag, Benjamin och Adam.  Och det var helt obeskrivligt. Fyfan vad kul, hdsugohd. Jag älskar att stå på scenen (tja, attentionwhore är mitt andranamn) och att bara få släppa loss. Och det här var även mitt första "gig" med ett band. DUKTIGA ÄR DE JAG SPELAR MED OCKSÅ. Fetttttt, älskar att spela, älskar att sjunga, älskar att headbanga, älskar att vara uppmärksamhetskåt för det är väl det alla kommer tro att jag är nu. Jag vet inte, bryr mig inte. Puss!


blink back to let me know







Lite nya bilder! Låt mig få höra lite åsikter!

Bless my soul



Inatt klockan två flödade kreativiteten. Det brukar bli så för mig. Man står framför spegeln och borstar tänderna och helt plötsligt slår det en att "Hm... undrar hur det skulle se ut om jag markerade ögonbrynen". Man gör det, går vidare till ögonen och avslutar det hela med brutalt mycket läppstift. Kan ju inte påstå att jag ser bra ut på bilden. Värsta kuksugarläpparna som bara BAM. Fiiint. Nu ska lilla sjuka jag lägga mig på en filt utomhus och spela Harry Potter och De vises sten på datorn. Bye bye, avslutar med en gif!




för ett år sedan



Svart ganska kort hår, men lurade alla med mitt långa löshårssvall. Har fortfarande kvar byxdressen, faktiskt! Visst, den är lite stor i ryggen men whatever. Den är ju snygg! Idag har vädret varit äckelpäckel men det spelar inte så stor roll med tanke på att det blir över TJUGO GRADER nästa vecka. Kjol, klänning och shorts ni behöver inte vänta länge! Oh well, nu ska jag städa mitt rum. Vi håller på att flytta och ska ha visnings på söndag, så det måste se ut som ingen bor här. Ciao!


inte aktiv alls

Okey, guys. Jag är inte ett dugg aktiv och lär inte vara det den här veckan då jag är hos min pappa och inte har en bra dator där. Men jag lovar att jag ska bli aktivare så fort jag landar hos mamma! Haha, vem pratar jag ens till? Har typ tre prenumeranter, heh.

valborg



Igår hade jag supertrevligt med mina vänner. Vi grillade på Agnes altan, hoppade studsmatta och doppade tutti frutti i choklad! Låg ute ett på studsmattan i en hög med filtar och tittade på stjärnorna, men jag gick in då min fötter inte pallade kylan. Egentligen borde man samlas med sina vänner oftare, och jag skulle vilja göra det så snart som möjligt. Men maj kommer bli en inte så lugn månad. Nästan varje helg är bokad. Nu ska jag släppa datorn, lyssna på Maggios nya och städa mitt rum. Kyss.


RSS 2.0