but when I looked at her I thought of only you

Mötte upp gamla goa Septetten för några dagar sedan (minus Sebastian och Christian, som båda är utomlands). Vi stod i Eriks lägenhet på Sankt Eriksplan och sjöng julsånger, sånt som man känner till som sin egen hand. Efter repet åkte jag till Stella, där även Lisa och Ida var på plats. Senare kom även Lenius, Robin och Paolo. Min söndagskväll kunde inte blivit bättre. Film, vänner och smask. Rätt okej ändå.

två olika utklädnader

Var på två olika halloweenfester i helgen. Här är mina olika utklädnader. Harley Quinn och Mrs Wallace. 

gurl u r wokin' it like bacon

Jag borde verkligen bli bättre på att skriva. Det händer så mycket i veckorna och jag borde verkligen dokumentera det (Jesus Christ Superstar-föreställningen, min nya iphone, mina buffalos). Något i mig säger att jag har en skyldighet till det (och något hoppas på att bli nästa Kenza kanske). MEN jag ska ju börja lägga undan pengar till en MacBook air och förhoppningsvis kommer jag kunna köpa den innan jul. Då kommer det vara så mycket lättare att lägga upp foton, skriva blogginlägg och göra filmer. Akta er vad jag kommer bli aktiv (om jag orkar).
Vi har just nu temavecka i skolan; Musikens makt. Hela veckan "fördjupar" vi oss om musikens makt på olika plan (t.ex religion, marknadsföring, politik, samhällsskillnader osv). Gruppen jag är med i jobbar med reklammusik och hur man använder musik i reklam för att rikta in sig till olika målgrupper. Det är kul faktiskt. Vi har utvecklat det hela och under den här veckan spelat in och klippt ihop fyra reklamfilmer, där vi även bryter mot normer (något Rytmus älskar att göra). Exempelvis har vi ett gay-par i en dejtingssajt-reklam och en ghetto, asskicking chick i en hårreklam. Hur ofta ser du två bögar hitta varandra över internet på en reklam? Hur ofta är det en black, independent woman som står och viftar håret i en schampoo-reklam, istället för en europerisk brunett med svallande, glansiga lockar? Nä, juste. Och vi ba lägger den.
Dock har jag lite (läs väldigt) svårt för grupparbeten eller samarbetsövningar. Det är GRYMT när det väl fungerar. När hela gruppen har ett flow och fungerar som EN massa. Men oftast tycker jag att det är en pina. Det är så många som tänker och ibland för mycket idéer. Missförstå mig inte, jag är för ett fantasifullt sinne. Det är just det att alla har sån stark vilja (mig inkluderat) och försöker diskret övertala den andre om att sin egen idé är bäst, men inte alltför tydligt. Man vill ju inte vara en såndär jobbig, envis jävel. Jag är en sån. Jag gillar att jobba själv, individuellt. Då kan jag bestämma precis över allt, utan att känna att jag råkar trycka ner någon annans åsikter. Jag skulle kunna skriva i evigheter om det här ämnet, då vi sysslar med liknande på estetisk kommunikation, men klockan är sent och vår grupp ska visa upp vår feta film imorgon för alla ettor. Puss.

Här bor jag ibland

Ett tredje hem. Min gammelmorfar bor i ett hus från 1927, tror jag att det  är. Vägg- och takmålningar på nedervåningen och möbler som påminner om renässansen. Jag är ju lite svag för såntdär. Ska försöka fota insidan någon gång för att visa er vilket vackert hus jag bor i lite då och då.

The boy who whouldn't hoe corn

Det finns ett antal personer jag tycker om väldigt mycket. Dessa personer är genuina och speciella. De utmärker sig från mängden. Hängde med ett stycke sådana i helgen. Lördagkväll hos Kerstin. Mysa, bada lite i badkaret och Simon fick äran att raka mina ben. De är lena nu, tack Simon. Sov tre timmar totalt inatt. Somnade klockan sex, gick upp nio. Tvingade upp alla andra så att vi kunde åka till weekday's vintage sale, och vi var där till elva. Det var så fett där alltså. Allting kostade 10,20 eller 40 kronor och jag fick med mig en hel del för endast 150 kronor. Ska försöka få en någorlunda hyfsad bild/gif på den så att jag kan lägga upp resultatet av dagens shopping här. Jobbade även idag. Sålde tre sälj, vilket är bra för att vara mig då mitt personliga rekord ligger på just tre. Så det var rätt fint att gå hem nöjd från jobbet för en gångs skull. Unikt va.

wtfdidshesay @ instagram

Risiga bilder från min instagram. Jag gör inte ett skit ska jag säga er. Kan säga att jag hatar min bloggdesign också.
Någon som vill hjälpa mig med den? Snälla? Någon?

aquarius

Jag har gått och blivit sjuk på riktig. Komponerar hostsymfonier med en orkest av snor. Det är helgens vårdslöshet som står i skuld till detta (vad var det Robin sa; synden straffar sig själv?). Vad har man liksom att förvänta sig när man står halvnaken i någon park på söder klockan elva på lördagsförmiddagen (nollning) och sedan spenderar kvällen i tanto (nollningsfest)? Hade jag inte blivit en sjukling hade jag givit mitt immunförsvar en stor applåd.
Imorgon blir det att stanna hemma. Ska förbi skolan en snabbis och hämta lite läxor bara så att jag får någon att hänga med under dagen. Skolan alltså, jippie (läs meningen med grov ironi).Kvällens sällskap blir New Girl och knäckebröd.

jag är en nolla

Personer som var bra idag: Stella, mamma, Robin, Lenius och Paolo.
Särskilt Stella. Efter sista lektionen så stod hon bara där, helt utan förvarning, och väntade på mig nedanför trapporna i skolan. Den bästa överraskningen jag har fått på länge. Någon som finns, någon betydelsefull.
 
Nollar på jobbet, nollar i skolan, nollas imorgon på Mariatorget. Kommer antagligen få skämma ut mig, men det ska ju inte vara några problem för mig, en sann uppmärksamhetshora.

love is only a feeling

tröja > emmaus | kjol > american apparel | stay-ups > hm | skor > din so

tid

Det behövs lite tid; betänketid. Som återkomsterna på jobbet. De man ringer upp en vecka senare, men så har de ändå glömt bort att kolla hur lång bindningstid de har hos snorboxer eller slynviasat. Ofta glömmer de att ens kolla utbudet i familjepaketet på hemsidan. Vissa gånger har de faktiskt granskat innehållet, men tvekar ändå. De ser inte vilket jävla kap det är. De ser inte fördelarna med hd, on demand och filmbibliotek. Drama-, komedi-, grund-, barn- och porrkanaler. Vad mer kan en människa begära?
"Jag har inte tid att titta." Och? Ta dig tid att titta, se vad du missar. Du missar allt, du missar världen. Dessutom ger jag dig knivskarp bild och du har din on demand där du kan välja själv när du vill glo på dumburken. Du får välja själv.
"Det är så krångligt att byta, jag är nöjd med vad jag har i dagsläget." In my ass att du är nöjd. Jag kan göra dig nöjdast, jag kan göra dig lycklig. Om inte så har du din fucking ångerrätt på 14 dagar, och om jag nu misslyckas med the mission of making your life complete så har du min tillåtelse att returnera skiten. Bara gör det. "Jag vet inte riktigt. Jag känner mig lite tveksam..."
Ibland lyckas man övertala dem, genom att bjuda på en ark med förmåner. Man sänker sin egen provisionslön, bara för att vinna kundens hjärta. Man öppnar och och bjuder på sig själv. Bjuder på allt.
 
Och ibland så ångrar de sig. De tackar nej. De tackar för att jag ringde, men tackar nej. Tack, men nej tack. Tack.

RSS 2.0