andas, andas, allting snurrar runt



Fyfan, vad är det som händer? Vad tänker de dårarna med? Lägg ner vapen, ungdomar. Lägg ner orden och våldet, idioter. Hoppas ni är förbannat lyckliga nu när ni har förstört en jättefin killes liv, erat eget plus många fler.
Jag är så arg att det inte finns. Dels för vad som hände nyligen och för att det jag fantiserat om i sommar troligen inte kommer hända. Den perfekta planen; åka med Ellen och några fler till Wien för att se MCR igen. Bortom bäst hur underbart det skulle vara. Jag måste försöka sluta att bygga upp så höga förväntningar, för jag gör mig själv bara besviken i slutet. Hade det inte varit för att det börjar bli mörkt ute så hade jag gått ut och sprungit. Jag har ingen aning om varför, men att springa har blivit ett sätt att avreagera mig själv på. Nu ska jag sova och jag lovar att ni kommer få positivare inlägg än så här. Just nu har det bara hänt så dumma saker.


Baptized



Inatt döptes jag under midnattsmässan! Det var jättefint faktiskt. Inte alls som vanliga mässor, utan nu var det jättemycket ljus tända och man hade rökelse stående vid dopfundet. Jag hade valt min farmors syster att vara min gudfadder. Hon är verkligen en jättetrevlig person. Helt underbar och omtänksam! Om ni inte har döpt er än, och funderar på det så tycker jag verkligen att ni ska göra det under en midnattsmässa! Det är mycket mysigare och annorlunda än vanliga mässor.
Och idag då? Idag ska jag satsa på att måla staket och plugga matte. Haha, vilken rolig söndag!


Nu kör vi igång!

Och så blev även jag en av de med blogg. Jaaa, vi får se hur det här går.


RSS 2.0