Vive la France













Nu är jag hemma från Frankrike och åååh vad underbart det har varit (om man bortser från insekterna under sängen, det fuktiga rummet, folk som pratade franska även fast de visste att man inte förstod franska, tyskarna som sköt en volleyboll på mig och all denna flagning). Jag har ätit alldeles för mycket godsaker och spenderat alldeles för mycket pengar, men det ingår ju i semestern. Ska lägga upp bilder på "the new ins" så fort jag orkar.


MOT FRANKRIKE

PÅ MÅNDAG LIGGER JAG OCH AGNIS OCH STEKER PÅ FRANKRIKES STRÄNDER.



http://jajjees.blogg.se/

Under hundralappen



Haha, blev väldigt många inlägg på raken nu! Kilade in på H&M och fyndade denna ljuva skapelse.


From Sthlm with love











Ett sommarvarmt sthlm med varma människor som får en att älska livet.


Amen Fashion






Plockade fram kreativiteten igår tillsammans med svart textilfärg och en pensel. Det här blev resultatet. Ett kors på framsidan och citatet "Amen Fashion" från Lady Gagas låt "Black Jesus". Grym låt. Tog ett tag att låta skivan smälta in och accepteras, men nu spelas den mitt bland Brobergs Och Vreeswijks visor.


Förra veckans inköp



Här är bild på det jag inhandlade med mamsen förra veckan. Som lovat.

tank top och shorts - topshop, top - H&M, solglasögon - JC, sandaler - Deichmanasfhbhfbj.

OJ DÅ

Idag har jag varit och shoppat med mamsen i stan. Mumsiga saker, bilder kommer nästa vecka. Dagen stora händelse är dock det som skedde efter shoppingen. Jag och min mamma hade stigit av tåget på Upplands Väsby station och var på väg upp för trapporna då två män kom gåendes mot oss. Den ena hade rödsprängda ögon och då jag passerade honom drog han sina fingrar längst mitt ytterlår. Mamma, som gick bakom mig och såg det hela, tog ett stadigt tag om shoppingkassarna, slog till den påtända taffsaren och skrek: VAD GJORDE DU?!?!?! Förvånad gjorde mannen ett försök att gå emot mamma, attackera henne men hans vän stoppade honom, som tur var. Oh well, jag och mamma gick skrattandes därifrån och jag påpekade att det lät som om hon hade sagt till en hund. Vad fan får karlar att tro att det är okej att röra flickor precis hur som helst? Svin.


LEAVE THE KING ALONE!!!

Allt detta babbel om kungen. Om att han har varit på samma bilder som några nakna brudar, att han har gått till strippklubbar osv, ni har hört historien. Av att bedömma löpsedlar och förstasidorna så verkar inte någon annan av kungafamiljemedlemmarna särskilt förvånade. Kanske för att dessa bilder (tror jag?) är rätt gamla och att de kanske, kanske därför redan löst allt inom familjen. Varför ska då tidningen behöva börja gräva djupare och allt blir bara väldigt onödigt? Om nu bilderna är gamla så kan man väl bara lägga det bakom sig? Nej, för då vill minsann Bingo och någon Camillajagkommerinteihåg tjäna pengar på skandalen genom att publicera det hur som helst i sina böcker. Allt för cashen. Arrgh, vad arg jag blir. Giriga jävlar.
"Avskaffa kungen, han har ju använt våra skattepengar till att roa sig på det här viset." År 2005 kostade kungen fem kronor för varje svensk. Man dör inte av att bli fem kronor fattigare per år. Dessutom har kungen en väldigt begrändad yttrandefrihet. Man skulle ju faktiskt kunna se det som att vi betalar honom för att han ska vara tyst och göra lite reklam för Sverige, sådär. Stackarn ska väl ändå få ha lite kul. 
Jag tycker absolut inte att det var rätt av kungen att göra så, att använda våra skattepengar till nöjen med nakna brudar och inte bete sig förnuftigt, men samtidigt så är det här något privat. Och ingen vill att ens mest privata bilder, texter - osv - ska läcka ut så att hela Sverige ser det, right?
Då vi verkligen borde oroa oss för skattepengarna är väl ifall kungahuset beslutar sig för att betala maffian den stora summan pengar de vill ha för att inte visa bilderna. Om tidningarna och svenska folket inte gör en så stor grej över det hela, blir det kanske inte lika stor press på att muta maffian och då ligger våra skattepengar säkrare. Det blir inte bättre om vi vänder ryggen till och inte är så påflugna. Låt kungen få ha lite privatliv. Låt det hela förbli ett mysterium som rinner ut i sanden. Leave the king alone.


RSS 2.0